середа, 31 серпня 2011 09:07

У Горлівці в старій машині згорів заживо 7-річний хлопчик

У Горлівці граючи в машині, заживо згорів 7-річний хлопчик і серйозно постраждав його 11-річний брат.

Троє місцевих хлопців, двоє з яких рідні брати, проникли на територію автостоянки, що охороняється. Через відкриті вікна брати забралися в покинутий автомобіль "ВАЗ-2101", який стояв у дальньому кутку майданчика, щоб пограти, а третій товариш залишився спостерігати за грою на вулиці.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
 

"Під час "гри" салон старого автомобіля спалахнув, але старший із хлопчиків встиг відреагувати і навіть спробував врятувати молодшого брата. Зусилля виявилися марними, і він побіг за допомогою. А третій товариш давно зник", - розповів начальник горлівської міліції, полковник Павло Панасюк.

Треба відзначити, що поки підліток шукав підмогу, по дорозі він представив, чим може обернутися для нього пустощі з вогнем, злякавшись гніву матері, придумав історію з заручниками, що нібито невідомі в масках зв'язали їх трьох, посадили в машину і підпалили, двом вдалося врятуватися , а третій згорів, цю історію він і виклав незнайомій жінці, яка і подзвонила в міліцію, пише В городе.

Справжні обставини допоміг встановити запис камери відеоспостереження. На кадрах відеозйомки виразно було видно, як дітлахи опинилася на автостоянці, а після - в автомобілі. Також камера зафіксувала, як хлопчики щось підпалювали, а коли салон зайнявся полум'ям, один одразу втік, другий спішно через вікно виліз з машини, а його брат залишився всередині.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
 

Загасити полум'я вдалося працівникам автостоянки до прибуття пожежників. На місці трагедії був виявлений обгорілий труп 7-річного хлопчика, а поруч кілька аерозольних балончиків.

Зараз 11-річний підліток - брат загиблого, з сильними опіками тіла госпіталізований до обласного опікового центру, третій хлопчик не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці в старій машині згорів заживо 7-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути