неділя, 28 серпня 2011 10:31

Ураган "Айрін" досягнув Нью-Йорка

Ураган "Айрін" досягнув Нью-Йорка

Ураган "Айрін", який просувається по східному узбережжю США, досягнув Нью-Йорка. Очевидці повідомляють про сильний вітер, зливу і грози, що вирують над найбільшим містом країни.

Вулиці Нью-Йорка спорожніли, громадський транспорт не працює, багато підприємств були заздалегідь знеструмлені, щоб уникнути короткого замикання.

Мер міста Майкл Блумберг, який раніше в жорсткій формі закликав жителів міста послухатися його розпорядження про примусову евакуацію, сповістив жителів, що нині вже пізно евакуйовуватися, і закликав їх не залишати свої будинки.

Як повідомляється, жертвами урагану на всій території США стали, щонайменше, вісім осіб. У штатах Північна Кароліна та Вірджинія стихія викликала зсуви і сильні повені, повалила лінії електропередач, позбавивши близько 600 тис. осіб електрики.

Ураган діаметром в 800 км повільно рухається на північ і несе з собою вітер, який досягає 140 км/ч, дощ і штормові хвилі. Більше двох мільйонів людей на східному узбережжі Сполучених Штатів залишили свої будинки за розпорядженням влади. Раніше сім штатів від Північної Кароліни до Коннектикуту оголосили надзвичайний стан.

Зараз ви читаєте новину «Ураган "Айрін" досягнув Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути