середа, 15 червня 2011 05:15

Міка Ньютон переїхала до Америки

Автор: Фото: Тарас Подолян
  Співачка Міка Ньютон після концерту в столичному палаці ”Україна”. У травні вона брала участь у пісенному конкурсі Євробачення
Співачка Міка Ньютон після концерту в столичному палаці ”Україна”. У травні вона брала участь у пісенному конкурсі Євробачення

25-річна співачка Міка Ньютон (справжнє ім'я Оксана Грицай. — "ГПУ") відтепер житиме в американському місті Лос-Анджелес. У травні вона посіла четверте місце на пісенному конкурсі Євробачення.

— У Штати Міку запросили задовго до поїздки в Дюссельдорф, — кажуть у її прес-службі. — Співачка працюватиме там над новою платівкою. До роботи приступить восени. Трикімнатну квартиру в центрі міста їй орендували на два роки. В Україну приїде на кілька тижнів у грудні, аби взяти участь у новорічних і передноворічних концертах. Хтозна, може, вона вирішить залишитися у Штатах на постійне місце проживання.

В Америці Міка щодня вивчатиме англійську, кілька годин розспівуватиметься, працюватиме над репертуаром та відвідуватиме спортзал із тренером. За її новий альбомом відповідатиме американський музикант Ренді Джексон.

— Найближчим часом мені доведеться забути про все і працювати без відпочинку, — каже артистка. — Я готова до нового етапу в моєму житті та кар'єрі. У нашої команди є мрія — ми повинні отримати "Ґреммі".

Чи поїхав з нею її продюсер Тимофій Нагорний, поки що невідомо. Парі півроку приписують роман. У березні у світських колах пліткували, що співачка навіть завагітніла від нього. Нагорний і Ньютон цю інформацію спростували.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон переїхала до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути