вівторок, 16 березня 2010 07:50

Тігіпко може очолити Партію регіонів

Новим лідером Партії регіонів, за чутками, може стати віце-прем"єр з економічних питань, колишній кандидат у президенти Сергій Тігіпко, 50 років. Це питання вирішуватимуть на партійному з"їзді. Він буде у квітні.

У "Регіонах" кажуть, що пропозицію очолити партію він отримав від президента Віктора Януковича. Про це йшлося під час обговорення роботи Тігіпка на посаді віце-прем"єром в уряді Азарова. Натомість нібито Сергій Леонідович має припинити розвивати свій політичний проект "Сильна Україна".

— Він був би органічним у партії, — говорить про Тігіпка нардеп-"регіонал" 40-річний Юрій Мірошниченко. — Його політичний досвід пов"язаний із Януковичем, з нашою командою. Він сповідує реформаторські цінності, яких придержується Янукович. По електоральній підтримці він теж близький. Тому це не було би чимось неприроднім. Також не виключено, що Тігіпко може очолити нашу політсилу. Тим більше, тут ніяких заперечень немає — йому ці двері відкрило його входження в команду Януковича, в уряд.

— Те, що Тігіпко набрав на президентських виборах 13 процентів голосів виборців — це непоганий показник на майбутнє для Партії регіонів, — додає один із "регіоналів".

На посаду лідера партії також претендують прем"єр Микола Азаров та голова парламентської фракції "Регіонів" Олександр Єфремов. Останнього називають консолідуючою фігурою.

— У будь-якому разі Янукович залишається нашим лідером, — зазначає Юрій Мірошниченко. — Ми будемо на нього орієнтуватися.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко може очолити Партію регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути