субота, 17 березня 2012 12:51

Янукович визнав, що зміни в країні відбуваються повільно

Янукович визнав, що зміни в країні відбуваються повільно

У 2012 році влада повинна зберегти стабільність розвитку країни та громадянський мир. Про це на 13-му з'їзді Партії регіонів сказав президент України Віктор Янукович, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, влада має зміцнити віру суспільства в успіх, довіру до себе, та відродити ідеали гуманізму у повсякденному житті. Глава держави зауважив, що зараз на адресу представників Партії регіонів, які представленні у владі на різних рівнях, лунає чимало критики.

"Будемо чесними. В суспільстві посилилися сумніви щодо правильності наших дій. На привеликий жаль, зміни відбуваються надто повільно. Рішення впроваджуються з великими труднощами", - розказав Янукович.

На його думку, Партія регіонів обрала вірний шлях, тому не буде зупинятися.

"Стрижнем нашої політики є курс на модернізацію країни... Сьогодні вперше запрацювали у одній упряжці президент, уряд та парламент", - додав він.

Янукович впевнений, що в Україні має продовжуватися посилення ролі місцевого самоврядування і дотримуватися курс на євроінтеграцію.

Зараз ви читаєте новину «Янукович визнав, що зміни в країні відбуваються повільно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути