неділя, 23 березня 2014 15:10

Богомолець хоче зробити Майдан органом із правом люстрації та вето на дії влади

Богомолець хоче зробити Майдан органом із правом люстрації та вето на дії влади
Фото: korrespondent.net

Громадський діяч Ольга Богомолець пропонує прийняти закон "Про Майдан", як віче з правом люстрації та вето на дії влади. Такий чином громадськість контролюватиме чиновників.

"Майдан стоятиме, поки стоятимуть люди на Майдані. Сьогодні деякі політикі, зокрема з партіїї "Свобода" дозволяють собі піднімати руки на українських громадян, чинити беззаконня. Цього б не було, якби Майдан міг контролювати владу. І якщо прийняти закон, який ми пропонуємо, ми зможемо та змусимо партії уважно слідкувати за їх діями", - розповіла Богомолець зі сцени.

Також вона зачитала заяву громадського об'єднання "Крим український", в якому члени об'єднання вимагають від головнокомандувача Збройних сил України Олександра Турчинова до 24 березня вивести сім'ї військовослужбовців та персонал військових баз з Криму на материк. В іншому випадку активісти вимагатимуть та ініціюватимуть його відставку.

Зараз ви читаєте новину «Богомолець хоче зробити Майдан органом із правом люстрації та вето на дії влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути