середа, 16 листопада 2011 12:21

Керівником черкаського штабу "Свободи" став колишній заступник Черновецького

Керівником черкаського штабу "Свободи" став колишній заступник Черновецького

Керівником Черкаського обласного штабу ВО "Свобода" призначено колишнього заступника мера Києва Леоніда Черновецького - Сергія Рудика.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, його представив під час візиту на Черкащині особисто лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Керівник обласного осередку партії "Свобода" Тетяна Чорномаз сказала, що запрошення Рудика – її ініціатива.

"Я особисто просила Олега Ярославовича Тягнибока, аби дав нам людину, яка є фахівцем у виборчому законодавстві. Наскільки я знаю, Сергій Рудик заснував і очолював "Школу виборів" у Києві. Попри призначення, пан Сергій житиме в Києві, але часто навідуватиметься на Черкащину. Тут зустрічатиметься в районах з нашими активістами", - розповіла Чорномаз.

Свого часу Рудик був заступником голови Київської міськдержадміністрації Леоніда Черновецького. Він прославився ініціативою з перейменування вулиць, встановлення монументів національним героям і знесення пам'ятників вождям тоталітаризму.

"Наскільки я знаю Сергій Рудик був раніше членом "Єдиного центру" Віктора Балоги та працював під орудою Леоніда Черновецького, – відзначив керівник обласного осередку Української народної партії Леонід Даценко. - Дав би Бог, щоб його призначення принесло "Свободі" користь".

Зараз ви читаєте новину «Керівником черкаського штабу "Свободи" став колишній заступник Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути