пʼятниця, 30 березня 2012 09:33

Медведчук: Тимошенко незаслужено відбуває покарання

Медведчук: Тимошенко незаслужено відбуває покарання
Віктор Медведчук запевнив, що знайомий з обставинами "злочину" Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

Колишній лідер Соціал-демократичної партії (об'єднаної) (СДПУ (о)) і голова адміністрації президента Леоніда Кучми Віктор Медведчук вважає, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко незаслужено відбуває покарання у місцях позбавлення волі.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Комерсант-Україна" "Віктор Медведчук: "Мені незрозумілі дії президента в питаннях зовнішньої політики".

"Що пов'язано з Юлією Володимирівною Тимошенко, я знаю не тільки по документах, з якими я, звичайно, не знайомився. Я знайомий з обставинами, які сьогодні кваліфікуються як "склад злочину", і з діями, за які її засуджено. Я вважаю, що обвинувачення, яке їй висунуто, є неспроможним, і Тимошенко незаслужено відбуває покарання в місцях позбавлення волі. І як лідер опозиції, і як жінка, і як людина", - упевнений Медведчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук запевнив, що до парламенту йти не збирається

Він зазначив, що в останній раз говорив з Тимошенко до її арешту: "Наша зустріч не була пов'язана з якимись проектами після виборчої кампанії, після виборів. Притому що з більшості стратегічних питань наші з нею позиції не співпадають, у нас просто склалися нормальні стосунки, от і все".

У той же час він зазначив, що за справою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка стежив менше і додав, що давати юридичну оцінку, не знаючи матеріалів справи, неможливо.

Медведчук також відмовився коментувати роботу команди Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При владі Януковича для Медведчука настав зоряний час - думка

"Я сам був головою адміністрації президента, грав певну роль у державному механізмі, і оцінювати зараз ситуацію - значить вносити певний суб'єктивізм, а я не люблю бути суб'єктивним", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук: Тимошенко незаслужено відбуває покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути