неділя, 07 лютого 2010 21:42

На Прикарпатті представник БЮТу побив довірену особу Партії регіонів

На Прикарпатті представник БЮТу побив довірену особу Партії регіонів

Усі заяви та скарги, що надійшли у день виборів щодо порушення виборчого законодавства України Прикарпатські правоохоронці детально перевіряють.

Поки не повідомляють про факти фальсифікації виборів у регіоні, станом на 20:30.

За даними обласного штабу Партії регіонів, найбільше порушень виявили у Калуському, Надвірнянському та Галицькому районах.

"Шістнадцять порушень виборчого законодавства щодо голосування за межами дільниць, 17 випадків перешкоджання роботі членам ДВК і спостерігачам від Партії регіонів, зокрема у місті Галич, Надвірна, Калуш", - повідомляє юрист обласного осередку Партії регіонів Світлана Криницька.

"Також зафіксовано 14 випадків незаконної агітації, зокрема голова Надвірнянської РДА Ігор Писклинець на виборчій дільниці привселюдно заповнив бюлетень і показав за кого голосує. Також у Надвірній на дільниці N 36 виборець побив голову комісії Івана Юрчука. У цьому ж районі представник БЮТу побив довірену особу від Партії регіонів Олега Ткача. Про всі випадки порушень ми повідомили правоохоронним органам", - сказав юрист Партії регіонів.

У штабі БЮТ повідомили, що грубих порушень виборчого законодавства вони не фіксували.

"Сказати остаточно, чи були грубі порушення виборчого законодавства ми не можемо. Зараз перевіряємо усі звернення і скарги", - повідомив юрист БЮТу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті представник БЮТу побив довірену особу Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути