четвер, 09 червня 2011 10:29

Посадовець з держкомзему із спільником незаконно заробили біля $20 тисяч

Посадовець з держкомзему із спільником незаконно заробили біля $20 тисяч

6 червня працівники управління боротьби з економічними злочинами столичної області затримали киянина, який вимагав та отримав чималий хабар від громадян за вирішення питання про реєстрацію землі. Про це розповіла Юлія Сінчак із прес-служби МВС Київської області.

По її словам, чоловік за попередньою змовою повинен був передати гроші начальнику управління держкомзему. За видачу державних актів на земельні ділянки тринадцятьом громадянам в Бородянському районі посадовець разом із своїм спільником-киянином отримали майже 20 тисяч доларів США.

"За даним фактом прокуратура Київщини порушила кримінальну справу відносно затриманих громадян за ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років без права до трьох років обіймати посаду та з конфіскацією майна. Ведуться слідчі дії, держслужбовець взятий під варту, спільник - на підписці про невиїзд", - розказала Юлія Сінчак.

Зараз ви читаєте новину «Посадовець з держкомзему із спільником незаконно заробили біля $20 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути