четвер, 13 жовтня 2011 18:25

У Кам'янець-Подільському для Януковича зробили "нужник" і перекрили дороги
27

Фото: Фото: president.gov.ua

Сьогодні президент України Віктор Янукович провів робочу поїздку до Хмельницької області.

У с.Гуменці Кам'янець-Подільського району, глава держави взяв участь у церемонії запуску нової технологічної лінії ВАТ "Подільський цемент". У Кам'янець-Подільському Янукович ознайомиться з роботою Національного історико-архітектурного заповідника "Кам'янець" та провів нараду з адміністративно-господарським активом області.

Під час наради з адміністративно-господарським активом Хмельницької області Віктор Янукович заявив, що всі реформи, які зараз проводяться в Україні, робляться заради людей. Президент підкреслив, що реформування - завжди болісний процес.

"Нове не відразу сприймається справедливо. Будь-яка істина повинна пройти випробування", - сказав Янукович. Він закликав усіх у процесі реформування Хмельницької області "завжди говорити людям правду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович крок за кроком підходить до розпродажу землі

Президент вимагає від влади Хмельницької області активніше працювати над впровадженням в регіоні реформ.

"Я вимагаю від вас набагато більшої активності. Я хочу, щоб Хмельницька область сміливо йшла вперед", - підкреслив Янукович.

Глава держави, зокрема, порадив місцевим керівникам активніше співпрацювати з центральними міністерствами та відомствами.

Під час спілкування з представниками ЗМІ в Кам'янець-Подільському президент заявив, що громадяни України повинні стати реальними власниками на своїй землі - саме це головне завдання земельної реформи.

"Найефективніший господар на землі - це власник. І треба, щоб нарешті земля отримала ефективного власника", - підкреслив глава держави.

Як раніше повідомлялося, Подільський завод збудував для президента окремий туалет, де є кондиціонер.

Нагадаємо, через приїзд Віктора Януковича в Кам'янець-Подільський близько сотні людей мерзли на вулиці, не маючи можливості потрапити додому або на роботу. Влада перекрила головну вулицю міста, яка веде до фортеці.

Зараз ви читаєте новину «У Кам'янець-Подільському для Януковича зробили "нужник" і перекрили дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути