середа, 09 травня 2012 12:31

У Львові комуністи тричі розгорнули червоний прапор

У Львові комуністи тричі розгорнули червоний прапор
Комуністи зібралися на Пагорбі Слави ФОТО: gazeta.ua

У Львові тричі розгорнули червоний прапор. Це сталося сьогодні на Пагорбі Слави.

Як повідомив один із представників Комуністичної партії у Львові, одразу після покладання квітів владою, комуністи зібралися в одній з віддалених частин меморіального комплексу. Там вони двічі розгорнули прапор із символікою Комуністичної партії — серпом і молотом.

"Наразі ми точно не повідомлені у розгортанні червоного прапора, - сказав голова партії "Свобода" у міськраді Руслан Кошулинський. - Дехто з наших каже, що зняв на відео прапор. Ми будемо вивчати цю ситуацію і вже від цього будемо відштовхуватися до подальших дій. Якщо розгортання було, то воно неправомірне. Суд заборонив використовувати червоні прапори."

Тим часом кілька представників Комуністичної партії розгорнули банери. На них були фотографії подій минулорічного 9 травня та світлини злочинів Гітлера. Вони викрикували "Фашизм не пройде". Навколо цих людей зібралося близько півсотні представників партії "Свобода" та націоналістів. Раптово один із комуністів підняв червоний прапор.

Після цього виникла сутичка між міліціонерами, комуністами та націоналістами. Правоохоронцям вдалося локалізувати чоловіка з червоним прапором. Міліціонери взяли його у кільце і вивели за межі Пагорбу Слави. Після цього кордон замкнувся. Жодному представнику преси і націоналістів не вдалося простежити шлях провокатора.

Зараз ви читаєте новину «У Львові комуністи тричі розгорнули червоний прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути