понеділок, 31 березня 2014 07:00

"У 2025 році Україна може стати членом ЄС" - Порошенко

"У 2025 році Україна може стати членом ЄС" - Порошенко

Україна може стати членом Євросоюзу в 2025 році. Таку думку висловив нардеп, кандидат у президенти України Петро Порошенко.

"Я не маю жодних сумнівів, що за 10-11 років, скажімо, у 2025 році Україна може стати членом Європейського Союзу", - сказав Порошенко в ефірі "5 каналу" у неділю, 30 березня.

За словами Порошенка, сьогодні в Європі захоплюються мужністю українських героїв і є навіть відчуття, що Європа заборгувала Україні.

"Цим обов'язково треба скористатися. Це вікно можливостей буде відкрите недовго. За цей короткий термін треба продемонструвати рішучий настрій у проведенні реформ... для того, щоб отримати перспективу членства", - застеріг Порошенко.

Нагадаємо, що Порошенко також запропонував повертати Крим не силою, а розумом. Він наголосив, що з Росією українська сторона домовлятиметься лише у разі повернення Криму та визнання європейського вибору України.

Зараз ви читаєте новину «"У 2025 році Україна може стати членом ЄС" - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути