вівторок, 13 вересня 2011 11:12

Влада відчула запах крові і буде і надалі знищувати конкурентів - Гриценко

Влада відчула запах крові і буде і надалі знищувати конкурентів  - Гриценко

Багато представників владної команди підтримують євроінтеграційні процеси, піклуючись про власне майбутнє, вважає лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

"Деякі члени уряду вже точно починають думати: треба інтегруватися до Європи, оскільки там, принаймні, в'язниці більш комфортні. Багато хто з них перейшов межу закону, і вони про це знають", - сказав Гриценко.

У той же час, він упевнений, що влада не обмежиться переслідуванням Юлії Тимошенко і Юрія Луценка, оскільки почула запах крові і буде знищувати політичних конкурентів.

"Ми бачимо тенденцію. Проти № 1 списку НУ-НС Юрія Луценка, проти № 1 списку БЮТ Юлії Тимошенко розгорнуто фактично війну на знищення, щонайменше у політичному сенсі", - зазначив політик.

Лідер "Громадянської позіції" не виключає, що наступною жертвою політичних репресій може стати Олександр Турчинов, як друга фігура, яка задає тон у партії "Батьківщина".

"Він може бути наступним. Знає він це? Знає. Чи готується? Готується", - упевнений Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Влада відчула запах крові і буде і надалі знищувати конкурентів - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути