понеділок, 08 серпня 2011 18:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Злочинець" Кірєєв знову відмовився випускати Тимошенко на волю

"Злочинець" Кірєєв знову відмовився випускати Тимошенко на волю

Суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв, головуючий щодо "газової справи", знову відмовився змінити запобіжний захід у вигляді арешту для екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"В ході розгляду справи не виникло нових обставин, що свідчили б про зміну запобіжного заходу", - йдеться в постанові суду.

Змінити запобіжний захід для Тимошенко просили депутати та представники творчої інтелігенції.

Під час обговорення клопотання про зміну запобіжного заходу екс-прем'єр назвала суддю Кірєєва та прокурорів злочинцями та закликала негайно змінити запобіжний захід для неї на підписку про невиїзд.

Раніше суддя Родіон Кірєєв ухвалив рішення про відмову у проханні відпустити Тимошенко на поруки. До цього він відхилив клопотання про зміну запобіжного заходу на підписку про невиїзд

Суддя Родіон Кірєєв у п'ятницю, 5 серпня, оголосив рішення про зміну запобіжного заходу для Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

"Через системні порушення, перешкоди у встановленні істини, порушення порядку під час розгляду справи суд постановив змінити міру запобіжного заходу на взяття під варту", - заявив суддя Кірєєв.

Зараз ви читаєте новину «"Злочинець" Кірєєв знову відмовився випускати Тимошенко на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути