пʼятниця, 17 червня 2011 16:50

П'ятірка найбажаніших наречених Полтавської області
5

Альона Чернобиль
Єлизавета Кібкало
Леся Політуча
Марина Баля
Ірма Крат

Марина Баля, 25 років

Начальник служби прийому і розміщення у полтавському готелі "Алея Гранд". Там зупиняються зірки і політики

— На роботу приходжу о дев'ятій ранку. Можу працювати до ночі. Тримати себе в тонусі допомагає йога, майже щодня ходжу в спортзал. Дієт не дотримуюся, у їжі себе не обмежую. Зранку готую зелені салати чи заварюю мюслі. Обідати можу в готелі або йду десь у місто. Найбільше люблю робити окрошку. Взимку, коли дуже холодно, печу торти, щось солодке.

Марина — єдина донька в родині. Живе з батьками.

— Двічі на рік беру відпустку і намагаюся виїхати десь за кордон. Цієї зими була в Таїланді. Більшість часу гуляла історичними місцями, купалася. У кожну подорож купую новий купальник. Подобаються яскраві, відкриті. У мене зібралася їх ціла колекція. Дуже хочеться побувати на острові Балі. Усі знайомі кажуть, доки маєш таке прізвище — мусиш з'їздити на Балі.

За кордоном часто купую одяг. Там більший вибір і ексклюзивні моделі. У Туреччині краще всього скуплятися. Там люблять торгуватися. Продавці скидали майже половину ціни. Ношу одяг від італійських модельєрів, але не надто відомих. Із прикрас вибираю дорогу біжутерію. Щодня не можу носити одні й ті ж прикраси. У скарбничці найбільше масивних і великих сережок. Чимало привезла з Туреччини, купую також у великих магазинах у Харкові, Києві.

Коли була малою, хотілося мати брата чи сестру. Собі хочеться двох дітей. Про майбутнє весілля ще не думала. Подобаються освічені чоловіки. З першого погляду не закохуюся, скоріше з другого. Хоч трохи треба пізнати людину. Мені подобаються високі чоловіки з темним волоссям.

Єлизавета Кібкало, 23 роки

Акторка. Живе в Полтаві. Співпрацює з Московським Незалежним театром

— Бабуся була актрисою. Я фактично виросла в театрі. З гастролями об'їздила весь світ. Якось один залицяльник погрожував украсти мене. Передавав у гримерку листи з погрозами. До мене приставили охорону. А починалося все так мило — квіти і шампанське із записками про любов.

Коли буває в Полтаві, проводить час з молодшою сестрою. Двічі на рік подорожує за кордон.

— Цього року їздила в Голландію, давно хотіла побувати в Амстердамі. Ще хочу поїхати в Іспанію на мотогонки. Мотоцикли — моя слабкість. Якщо чоловік приїде на побачення на потужному мотоциклі, справить на мене враження. У техніці добре розбираюся. Серед друзів багато байкерів по всій Україні.

Удома завжди готую. Не можу без солодкого. Люблю млинці й вареники з полуницею, рибу, смажену на грилі, броколі.

Люблю модно одягатися. Якось зайшла в Мілані в магазин "Левайс", подивитися джинси. На бірці прочитала "Сделано в Турции". А по ціні в два рази дорожче. Зате коли поверталася з гастролей в Америці, мій чемодан зробився важчим у три рази. Люблю сукні. Найдорожча річ у гардеробі — шуба з чорнобурки. Мені її подарували. Колись на Новий рік отримала в подарунок обручку з трьох видів золота й коштовним камінням. Люблю не самі подарунки, а увагу. Один чоловік написав мені книжку віршів і подарував рукопис.

У чоловіках ціную чесність. Ненавиджу, коли мене обманюють.  Романів на один день у мене немає. Якщо закохуюся — то серйозно. Заради міцної сім'ї залишу театр. Хочу, щоб у мене була донечка.

Ірма Крат, 26 років

Власниця і редактор газети "Свобода слова" у Гадячі, має мережу магазинів

У Ірми є будинок у Гадячі, дача в селі Броварки. Була одружена. Має сина 5-річного Богдана.

— Працювала в приватній газеті, але не знайшла спільної мови з власником. 2005 року мої статті добре знали у Лохвиці, то підприємець Олександр Цись дав 1,5 тисячі гривень на відкриття моєї газети. Тоді мені був 21 рік. Але "Свобода слова" великого прибутку не давала, то я взяла в "Приватбанку" два кредити й на них розпочала свій бізнес.

Два роки тому Ірма переїхала до Гадяча. Відкрила найбільший у районі меблевий магазин, пункт із прийому замовлень на металопластикові вікна, приватну газету. Їздить "тойотою".

— Не схвалюю багатих, модних і крутих. Люблю вуличних бійців. У чоловічій компанії почуваюся впевнено. Як потрібна допомога, мужчина не зрадить і допоможе. Цікаво спостерігати, як чоловіки залицяються. У них руки трусяться, бояться зробити щось не так. Яким повинен бути ідеальний чоловік, скажу, як стану депутатом Верховної Ради. Готуюся балотуватися. За п'ять років перевірю там усіх "ідеальних" чоловіків. Бо думаєш одне, а отримуєш зовсім інше.

Не люблю нічого дешевого. Парфуми купую тільки дорогі. Шопінгом не займаюся, не вистачає часу. Приходжу в магазин, за 20 хвилин скупляюся. Готувати не люблю, але життя заставляє. Люблю окрошку, язик із часником.

Майже весь час проводжу на роботі. Бути багатою заважає відчуття справедливості. Аби допомогти людям, витрачаю свої кошти.

Леся Політуча, 25 років

Юрисконсульт і фінансовий директор товариства "Конструкторське бюро "Аерокоптер". Її батько — керівник підприємства

— Усю себе віддаю роботі. Трудовий день починається о восьмій ранку. Збираюся швидко. Можу не снідати. До роботи підвозить мама чи беру таксі. Обід замовляю в офіс або виїжджаю десь у місто.

Має квартиру в обласному центрі. Там робить ремонт.

— Кілька років тому закортіло навчитися робити ляльки-мотанки. З подругою зробили цілу корзину, поїхали на Сорочинський ярмарок. У вишиванках гуляли торговими рядами. Нас побачив президент Ющенко, підійшов. Подарували йому ляльку.

Улюблене місце відпочинку у Європі — Альпи. Катаюся на лижах. Подобаються Чорне й Азовське моря, де є чисті місця. У Єгипті не була і не хочеться. Не уявляю, як там можна розслабитися.

Люблю українську кухню — борщ, вареники, галушки, м'ясні страви. Речі купую в бутиках, де є малі розміри. Подобається якісний одяг, але за бренд переплачувати не буду. Косметики маю не надто багато, бо мало фарбуюся. Раз на тиждень ходжу до салону краси на різні процедури. Парфуми купую сама. Подобаються аромати Дженніфер Лопес, Сари Джессіки Паркер. Із прикрас перевагу віддаю золоту і діамантам. Але не роблю з них культу.

Нещодавно з подружкою каталася на зорбі. Це велика куля, всередині місця для двох людей. Нас скинули з обриву. Але не злякалися. Часто літаю на вертольоті. Ще не навчилася самостійно ним керувати, але хочу.

Леся ні з ким не зустрічається. — Мені підійде цілеспрямований, упевнений у собі, з почуттям гумору чоловік. Мої батьки демократичні, в стосунки не втручаються, але я знаю, який би хлопець їм сподобався, і зважаю на їхню думку.

Альона Чернобиль, 22 роки

Модель, "Королева Полтавщини" 2010 року

Навчається в Університеті економіки і торгівлі, на факультеті зовнішньоекономічної діяльності.

— Захищаю диплом. Потім поїду відпочивати на Канарські острови.

У нашій родині готує батько. Сама для себе готувати лінуюся. Стараюся зробити смачно, якщо роблю для когось. Подобається японська кухня, домашній торт "Наполеон". Чотири роки не вживаю хліба, смаженого, жирного. Не їм після шостої вечора. Нікому не раджу захоплюватися дієтами, вони не приносять хороших результатів. Нічого не їси, а потім тільки спробуєш цукерочку — розносить, мов на дріжджах. Тричі на тиждень ходжу в тренажерний зал.

Оскільки часто буваю на різних конкурсах, шкіра обличчя втомлюється від косметики. Щоранку протираю лице кубиками льоду. Це звичайна вода або настій ромашки з пелюстками троянди. Омолоджує і тонізує шкіру. Одяг купую у Києві у бутиках "Зара", "Манго". Найдорожча річ у гардеробі — норкова шуба.

На конкурсі "Королева Полтавщини" Альоні подарували червону машину "шевроле". Відмовилася від авто, взяла гроші.

— Через кілька місяців батьки добавили трішки і купили сріблясту "тойоту". З чоловіком хочу почуватися, як за кам'яною стіною. Щоб не був ревнивим, поважав мої інтереси й не заважав займатися улюбленою справою, їздити на конкурси. Має стежити за собою. На неухоженого хлопця не зверну навіть уваги. Він має бути вищий за мене, бо низьких не сприймаю. Статки не головне. Але чоловік має забезпечувати родину. Я за спеціальністю працювати не буду. Вважаю, жінка має трудитися у своє задоволення, інакше перетвориться на чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «П'ятірка найбажаніших наречених Полтавської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути