четвер, 06 серпня 2009 15:59

Ужгородський мер побив дівчину-агітатора (ФОТО)

 
Ужгородський мер Сергій Ратушняк знову "прославився". Цього разу він побив дівчину-агітатора "Фронту Змiн", причому в тому самому сквері - напроти хімічного факультету УжНУ - де кілька місяців тому ним був побитий молодий ужгородець.

"Ми з колегою Наталією з ранку розмістилися тут з наметом, щоб агітувати за кандидата в президенти Арсенія Яценюка, - розповідає Вікторія. - Близько 11 годин я відлучилася, щоб зайти в приміщення факультету університету, а коли повернулася, то побачила страшну картину: намет був перевернутий, а моя напарниця плакала і сварилася з чоловіком. Останній кричав, що будував цей сквер для людей, а не для того, щоб ми тут агітували. Кричав, щоб ми забиралися звідси геть. Ми ж пояснили йому, що маємо необхідні папери, що дозволяють проводити агітацію в наметі".

За словами побитої Вікторії, до неї підійшов мер Ужгороду, і почав кричати, розкидати речі, що знаходилися в наметі.

"Потім він почав перевертати стіл, трясти наметом, - говорить потерпіла Вікторія. - Він кричав на мене "шмаркачка" і "сволота". Кілька разів штовхнув мене, стискував руки, про що свідчать сліди побоїв на руках і на шиї. Потім почав кричати натовпу, що зібрався, що це я його побила. Потім Сергій Ратушняк сів в джип з держномерами АО7000АС і виїхав".

Під час мерівських "розбірок" Сергій Ратушняк, за словами Наталії, штовхнув стіл, з якого на землю впали три мобільні телефони. Один з них ремонту взагалі не підлягає, два - повністю подряпані.

На місце події була викликана міліція. Слідча узяла свідчення від потерпілої і свідків, Наталія подала заяву в міськвідділ міліції, повідомляє Ua-reporter.com.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородський мер побив дівчину-агітатора (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути