вівторок, 03 листопада 2009 15:26

Польського голкіпера вигнали з клубу за гомофобію

Польського голкіпера вигнали з клубу за гомофобію
Польського воротаря Аркадіуша Онишко вигнали з данського футбольного клубу "Мідтьюлланд" за гомофобські вислови, які він допустив у своїй автобіографії.

У книзі, що одержала назва "Fucking Polak", Онишко заявив, що він ненавидить геїв. Керівництво клубу прийняло рішення розірвати контракт з 35-річним голкіпером. Про це пише данське видання The Copenhagen Post.

У своїй автобіографії Онишко заявив, що йому огидно чути, як геї розмовляють один з одним. Польський воротар зізнався, що його "нудить", коли він бачить чоловіків, які цілуються. В інтерв"ю про свою книгу Онишко сказав, що, будучи католиком, він вважає гомосексуалізм неприйнятним.

Як повідомляє інтернет-видання News at Poland.com, у своїй автобіографії Онишко також розповів про скандальні епізоди зі своєї кар"єри - зокрема, про побиття дружини і про те, як він бився в барах і пив алкогольні напої перед матчами.

Онишко уклав контракт з "Мідтьюлландом" перед початком сезону-2009/10. З 2003 по 2009 роки він виступав за інший данський клуб "Оденсе". З цієї команди воротаря вигнали в червні 2009 року - після того, як суд засудив його до тримісячного ув"язнення за побиття власної дружини.

До переходу в "Оденсе" Онишко п"ять років грав за данський "Віборг". До цього воротар виступав за польські клуби. У 1992 році у складі збірної Польщі Онишко виграв срібні медалі Олімпійських ігор у Барселоні.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Польського голкіпера вигнали з клубу за гомофобію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути