неділя, 07 лютого 2010 16:59

Полтавець, який з"їв бюлетень, повернувся на дільницю вдруге (ФОТО)

Автор: Олександ Луценко, Gazeta.ua
 

50-річний Ігор Кундіренко вранці пережував та виплюнув виборчий бюлетень на дільниці N15 у мікрорайоні Левада в Полтаві. Чоловік був напідпитку. Пообіді повернувся на дільницю вдруге, бо подумав, що забув проголосувати.

- Я був трохи нетверезий, - хитає головою. Прийшов проголосувати. Потім забувся і знову прийшов. Зараз уже нормально все. Отверезів.

Ігор Іванович говорить, перед голосуванням випив на дні народження друга. Потім придумав влаштувати на дільниці акцію протесту.

- Це моє, лічне, - стукає себе кулаком у груди. - Хотів показати, що я проти обох кандидатів. Буває люблю випити, але нема такого українця, щоб не пив.

Про те, що зжував бюлетень чоловік не шкодує.

- Жалію тільки, що треба це було трєзвим робити, - каже полтавець. - Треба було більше, щоб людей побачило.

Кундіренко раніше працював слюсарем у товаристві сліпих. Має дружину та сина. Жінка Ігора Івановича на цих виборах працює членом дільничної комісії. Пережований протокол члени дільничної комісії заховали у файл. Склали протокол про його псування. Полтавські міліціонери притягли Кундіренка до адміністративної відповідальності за хуліганські дії та появу в нетверезому стані.

Зараз ви читаєте новину «Полтавець, який з"їв бюлетень, повернувся на дільницю вдруге (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути