вівторок, 09 лютого 2010 13:00

Зідан запускає в Іспанії футбольну фабрику зірок

Зідан запускає в Іспанії футбольну фабрику зірок

Радник президента мадридського "Реала" легендарний французький півзахисник Зінедін Зідан спільно з легендою уругвайського футболу Енцо Франческолі запускає в Іспанії футбольну фабрику зірок.

По всьому світу буде проводитися кастинг 16-річних гравців. Відібрані журі дарування потім житимуть в таборі за розпорядком, який прийнятий у професійних клубах.

Слідкувати за життям учасників проекту можна буде в режимі реаліті-шоу. З юними футболістами працюватимуть тренери, фахівці з фізичної підготовки, психологи і дієтологи. А переможець отримає можливість в наступному сезоні пройти передсезонну підготовку з однією з команд іспанської Примери.

Тим часом, футбольна академія Девіда Бекхема в американському Керсоні припинила своє існування. Також закрили іншу академію відомого футболіста, яка знаходилася у Великій Британії.

При цьому Бекхем тривалий час розробляв методику тренувань для дітей. Обидві школи належали Anschutz Entertainment Group, яка також є власником клубу "Лос-Анджелес Гелаксі", і менеджментської компанії Бекхема. Про причини закриття академій не повідомляється.

Лише на сайті самого футболіста з"явилося повідомлення, що школа в англійському Грінвічі закрита у зв"язку із закінченням терміну оренди приміщення. Нагадаємо, що в даний момент Бекхем на правах оренди виступає за "Мілан". Права на нього належать "Гелаксі".

За матеріалами СЭ, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Зідан запускає в Іспанії футбольну фабрику зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути