вівторок, 23 березня 2010 19:28

"Затримка зарплати є, але тільки на місяць" - Воробей

"Затримка зарплати є, але тільки на місяць" - Воробей

В інтернеті з"явилася інформація про те, що в київському "Арсеналі" вже три місяці не платять зарплату і також не вистачає грошей навіть на медикаменти. Є неофіційна інформація, що фактичний власник клубу Ігор Коломойський згорнув фінансування і направив грошовий потік до Кривого Рогу, на порятунок "Кривбасу".

"Як і в багатьох клубах затримка із зарплати в" Арсеналі "є, але не на три місяці, а всього лише на місяць. А чутки щодо того, що грошей не вистачає навіть на медикаменти, надто перебільшені", - сказав у коментарі Gazeta.ua форвард команди Андрій Воробей.

За словами нападаючого "канонірів" нинішні фінансові перебої ніяк не позначилися на атмосфері в команді. А найбільше, що хвилює зараз гравців - це те, що незважаючи на пристойну гру, поки не складається з результатом. Неприємну традицію команда сподівається поламати в завтрашньому матчі в Дніпропетровську, де "Арсенал" зіграє з полтавською "Ворсклою". Сам форвард допомогти команді в цій грі не зможе.

"Я поки що зайнятий заліковуванням наслідків травми і в загальній групі почну займатися тільки через тиждень", - говорить Андрій Воробей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Затримка зарплати є, але тільки на місяць" - Воробей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути