вівторок, 21 червня 2011 16:57

Спецтема: Євробачення-2011

Журналісти: Міці Ньютон накрутили бали

Журналісти: Міці Ньютон накрутили бали

Не вщухають скандали довкола "Євробачення": представники преси розповідають про групу осіб, що надсилали з Європи тисячі смс в підтримку Міки Ньютон.

Журналісти ТВі стверджують, що українська представниця посіла 4 місце у фіналі конкурсу завдяки накрутці голосів, яку організував продюсер Тимофій Нагорний. "Спеціально проінструктованих і профінансованих людей" Нагорний відрядив у країни Європи зі спецзавданням. Вони мали штучно накручувати бали для Міки Ньютон, відправляючи тисячі смс з декількох телефонних сім карток.

Люди скаржаться, що продюсер Міки Ньютон досі не виплатив обіцяний гонорар за кількодобове безперервне голосування – 1 тисячу євро кожному.

"Кожна людина мала, приїхавши до країни, купити певну кількість карток, набрати людей, які допомагатимуть голосувати, і проголосувати за Міку Ньютон. Кожен з нас повинен був відправити від 2000 до 3000 смс", - розповів один з учасників схеми Андрій.

Тепер перемога дуету з Азербайджану, з огляду на легкість здійснення таких махінацій, теж виглядає сумнівною, стверджують журналісти.

Раніше співачці Міці Ньютон, яка цього року представляла Україну на конкурсі "Євробачення", присудили урядову премію в розмірі 3400 грн.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти: Міці Ньютон накрутили бали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути