середа, 15 лютого 2012 11:26

Озлоблений даішник домігся закриття сайту "Дорожній контроль"

Озлоблений даішник домігся закриття сайту "Дорожній контроль"

14 лютого згідно з рішенням Деснянського районного суду була тимчасово припинена робота сайту Дорожній контроль. Про це повідомляється в блозі компанії - реєстратора доменних імен Imena.ua.

"Відповідно до Рішення суду Деснянського району Києва сьогодні було тимчасово зупинено надання послуг хостингу сайту Roadcontrol (roadcontrol.org.ua), автори якого займалися захистом прав водіїв, а також розміщували фото і відео фактів порушення закону", - йдеться в повідомленні, пише ЛІГАБізнесІнформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль вважає, що даішники самі ламатимуть відеокамери

Таке рішення було прийнято у справі N2-1346/12 за позовом Гетманцева Г.В. (Інспектор "Кобри" ДАІ МВС) до власника Roadcontrol Шапошникова Н.В. Згідно із заявою даішника, на сайті Дорожнього контролю розміщується "недостовірна інформація, що ганьбить його честь і ділову репутацію".

У зв'язку з тим, що на момент розгляду справи в суді, інформація продовжувала розміщуватися на сайті, суд визнав за необхідне задовольнити прохання про тимчасове припинення надання послуг хостингу до моменту винесення остаточного рішення у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «Озлоблений даішник домігся закриття сайту "Дорожній контроль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути