вівторок, 03 серпня 2010 18:46

Колесніков хоче, щоб Крим наздогнав Туреччину

Колесніков хоче, щоб Крим наздогнав Туреччину

Віце-прем'єр Борис Колесніков запропонував звільнити готелі Криму від податку на прибуток до 2022 року.

Про це він заявив на нараді з питань стратегічного розвитку Криму, яка відбулася у Сімферополі під головуванням президента Віктора Януковича, повідомляє прес-служба уряду.

Віце-прем'єр запропонував це для "підвищення привабливості Криму серед громадян України та інших країн СНД", йдеться у повідомленні.

Крім того, Колесніков пропонує передбачити компенсацію за банківськими кредитами для будівництва готелів та інших видів туристичної інфраструктури.

Він також закликав представників бізнесу робити відповідні інвестиції в транспортну інфраструктуру Криму: "Це стосується будівництва нових сучасних терміналів в аеропортах, будівництва доріг, щоб кожен турист міг зручно дістатися до місця відпочинку".

За словами Колеснікова, Крим має всі можливості стати одним з найпривабливіших центрів відпочинку та оздоровлення, якому надаватимуть перевагу громадяни України та інших країн СНД.

Він наголосив, що Крим програє в конкурентній боротьбі країнам-сусідам, зокрема Туреччині, де минулого року відпочило майже 600 тисяч українців.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков хоче, щоб Крим наздогнав Туреччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути