середа, 12 січня 2011 13:37

Тимошенко не арештують - Чорновіл

Тимошенко не арештують - Чорновіл

Нардеп Тарас Чорновіл вважає неможливим арешт екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в інтерв'ю Главреду.

"І для мене арешт Тимошенко випадає зі всіх правил, тому що це для неї був би новий політичний старт. А Янукович був би повністю ізольований від світу. Після того, як Рада Європи людей, що відсиділи у справі "Україна без Кучми", визнала політв'язнями, а тепер йдуть якісь двозначні заяви у цій справі та його поновлення, будь-який арешт політика буде сприйматися як політичний. Інший трактування у Європи не буде", - підкреслив депутат.

"Тому арешт Тимошенко буде свідчити про те, що Янукович абсолютно не контролює ситуацію в країні, і все робиться без його відома. Тому ймовірність арешту Тимошенко при елементарної частці здорового глузду виглядає абсолютно неможливою", - переконаний політик.

Говорячи про мотиви арешту екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, політик зазначив:

"Арешт Луценко кілька випадає із загальної ситуації, оскільки тут, крім принципу "щоб усі боялися, щоб не насміхались", може грати або момент персональної помсти, або помсти деперсоналізований. Луценко відігравав значну роль при арешті Бориса Колесникова", - резюмував нардеп.

Раніше Генпрокуратура звинуватила екс-прем'єра Юлію Тимошенко у нецільовому використанні коштів, отриманих від Японії по Кіотському протоколу.

Юрія Луценка затримали наприкінці минулого року. Екс-міністру закидають зловживання службовим становищем та перевищення повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не арештують - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути