середа, 10 серпня 2011 13:37

Тягнибок: Тимошенко = Янукович

Тягнибок: Тимошенко = Янукович

Президент Віктор Янукович та його владна команда не мають морального права судити Юлію Тимошенко, оскільки чинять аналогічні злочини.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Політик, зокрема, нагадав, що "Свобода" впродовж багатьох років жорстко критикувала Тимошенко за її загравання з "регіоналами", створення ПРиБЮТу, за газові угоди тощо. На його переконання, ця критика була абсолютно правильною і адекватною.

"Так само, як і сьогодні, наша критика дій Януковича є правильною і адекватною. Сьогодні справа вже не у кримінальних зловживаннях Тимошенко. Звісно, що ми все це добре пам'ятаємо і про це забувати не збираємось", - запевнив Тягнибок.

За словами націоналіста, питання полягає у наступному: яке моральне право має Янукович та його команда судити таких самих, як і вони, за злочини, які чинна влада теж робить.

"Тобто справа у моральності теперішньої влади та її праві чинити подібні дії - судити таких самих, як і вона, за такі самі злочини, які ж вона і робить. Чим відрізняються газові угоди Тимошенко 2009 року від харківських угод Януковича 2010 року? Тут можна поставити знак рівності", - упевнений Тягнибок.

"Януковича за харківські угоди так само треба судити. Якщо за ґратами Тимошенко, то там має бути і Янукович", - резюмував лідер ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: Тимошенко = Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

203

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути