середа, 16 лютого 2011 16:49

У Рибакова не завжди голосуватимуть як "регіонали"

У Рибакова не завжди голосуватимуть як "регіонали"

Колишній "бютівець", народний депутат Павло Мовчан голосуватиме разом із новоутвореною групою Ігоря Рибакова "Реформи заради майбутнього" лише за економічні питання.

Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, відповідаючи на питання про те, з якою метою він увійшов до пропрезидентської фракції Рибакова, Мовчан сказав: "Нащо вам ці іспити, щоб я складав?.. Буду відстоювати усі ті принципи, які я досі відстоював".

За його словами, якщо законопроекти стосуватимуться економічних проблем, то, "ясна річ, ми будемо вирішувати їх всі разом".

Водночас, він уточнив, що спільні із провладною більшістю голосування за гуманітарні питання "заздалегідь обумовлені і абсолютно виключені".

"Я сказав, що в жодному разі, ніколи в житті не підтримаю законопроект, який буде стосуватися мовних, освітніх, культурних, історичних питань. Тут стільки самодіяльності і стільки вже напрацьовано. Я маю на увазі "регіоналами", - підкреслив Мовчан.

Нагадаємо, сьогодні спікер ВР Володимир Литвин оголосив про створення нової депутатської групи "Реформи заради майбутнього", головою якої є Ігор Рибаков, заступником – Володимир Каплієнко.

Крім них, до групи увійшли: Валерій Камчатний, Олександр Буджерак, Олександр Бобильов, Арнольд Радовець, Раїса Сорочинська-Кириленко, Євген Константинов, Іван Сідельник, Петро Гасюк, Геннадій Задирко, Тарас Чорновіл, Віталій Курило, Іван Денькович, Юрій Крук, Валерій Гацько, Микола Трайдук, Олег Гейман, Павло Мовчан, Іван Плющ.

Раніше народний депутат Павло Мовчан запевнив, що після його виключення з фракції БЮТ він не стане ані "регіоналом", ані комуністом. Зокрема, у коментарі Gazeta.ua Мовчан зазначив: "Я не буду "підспівувачем".

Зараз ви читаєте новину «У Рибакова не завжди голосуватимуть як "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути