субота, 01 жовтня 2011 17:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Збитки "Нафтогазу" судом не доведені - Кириленко

Збитки "Нафтогазу" судом не доведені - Кириленко

Лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко вважає абсурдом пропозицію "регіоналів" декриміналізувати 365 статтю Кримінального кодексу, за якою судять екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, в обмін на відшкодування збитків НАК "Нафтогазу". Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

Депутат наголосив, що Печерським судом не доведено, що діями екс-прем'єра "Нафтогазу" надані збитки. Кириленко зауважив, що голосів "бютівців" не вистачить для блокування прийняття змін до Кримінального кодексу.

"Але сама підсудна не погодиться з голосуванням "за". Ми за цей законопроект не голосуємо. Хай за нього голосують ті, хто вважає, що робить добро, а в дійсності навпаки", - зазначив політик.

За його словами, кримінальна справа проти Тимошенко в суді "розвалювалася на очах".

"Чи вистачить у судді волі і мужності сказати, що Тимошенко невинна – питання. У всьому світі сказали б саме так", - пояснив "бютівець".

Як відомо, 27 вересня президент Віктор Янукович вніс до парламенту законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гуманізації відповідальності за правопорушення у сфері господарської діяльності)". Цим проектом закону, зокрема, пропонується скасувати кримінальну відповідальність за 18 статтями Кримінального кодексу, що стосуються економічних правопорушень.

Зміни до статті Тимошенко цим законопроектом не передбачаються.

Зараз ви читаєте новину «Збитки "Нафтогазу" судом не доведені - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути