понеділок, 23 травня 2011 08:15

ЦСКА виграв Кубок Росії і встановив рекорд

ЦСКА виграв Кубок Росії і встановив рекорд

Московський ЦСКА став володарем Кубка Росії з футболу 2011 року. 22 травня в Ярославлі армійці перемогли у фінальному матчі владикавказьку "Аланію" з рахунком 2:1. Обидва голи ЦСКА на рахунку форварда збірної Кот-д'Івуара Сейду Думбія. Єдиний м'яч у складі "Аланії" забив Даніло Неко.

Думбія відзначився на 13-й і 69-й хвилинах. У першому випадку йому асистував бразилець Вагнер Лав, у другому - японець Кейсуке Хонда, що вийшов на заміну. Неко забив гол на 23-й хвилині, причому після його удару м'яч змінив напрям, потрапивши в Олексія Березуцького.

ЦСКА завоював Кубок Росії ушосте у своїй історії, ставши за цим показником рекордсменом країни. У 2011 році армійський клуб святкує свій столітній ювілей.

Захисник ЦСКА Сергій Ігнашевич також став шестиразовим володарем Кубка. До приходу в ЦСКА він один раз виграв цей трофей з московським "Локомотивом".

"Аланія", яка виступає у першому дивізіоні, незважаючи на поразку в фіналі Кубка Росії, в сезоні-2011/12 буде представляти Росію в Лізі Європи. Вона отримала це право у зв'язку з тим, що ЦСКА за підсумками чемпіонату Росії - 2010, завоював путівку в Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА виграв Кубок Росії і встановив рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути