понеділок, 07 травня 2012 23:42

"Не часто, але дзвінки з табору збірної були" - Шуст

"Не часто, але дзвінки з табору збірної були" - Шуст
Богдан Шуст був запасним голкіпером на ЧС-2006 ФОТО: sportbest.net

Деякі українські футбольні екперти називають голкіпера донецького "Шахтаря" Богдана Шуста у числі кандидатів на одне з трьох місць у збірній України на Євро-2012. Що з цього приводу думає сам воротар?

"Я не знаю, як оцінити свої шанси на потрапляння на Євро-2012, - каже Шуст. - Є тренери, які мають це робити. Моя справа виходити на тренування і доводити, а яке рішення прийме наставник збірної таке і буде. Чи спілкувався я з представниками тренерського штабу? Так. Не часто, але дзвінки були. Про що розмовляли? Про футбол. З Андрієм П'ятовим можемо поговорити на тему Євро."

Нагадаємо, Шуст виступав за юнацьку збірну Україну до 19 років і молодіжну збірну до 21 року. У 2005 на молодіжному чемпіонаті світу у Голландії Богдан був запасним воротарем.

У національній збірній Україні дебютував 28 лютого 2006 року в матчі проти Азербайджану (0:0). Голкіпер поїхав на чемпіонат світу 2006 в Німеччині, де був запасним.

Напередодні Євро-2012 Україна втратила трьох голкіперів — Олександра Рибку, Андрія Диканя та Олександра Шовковського. Перший дискваліфікований на два роки за вживання допінгу. Дикань відновлюється після важкої черепно-мозкової травми, яку отримав у матчі із "Зенітом". СаШо у поєдинку 28-м туру української першості з "Волинню" пошкодив зв'язки плечового суглоба і нещодавно переніс операцію. Реабілітація займе три місяці.

Прогнозується, що першим номером збірної на турнірі буде "гірник" Андрій П'ятов.

Чекати лишилось не довго. У вівторок, 8 травня, головний тренер збірної України Олег Блохін оголосить попередній список гравців на Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «"Не часто, але дзвінки з табору збірної були" - Шуст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути