вівторок, 24 травня 2011 09:25

"Справа Матузалема" може коштувати "Сарагосі" місця в Примері

"Справа Матузалема" може коштувати "Сарагосі" місця в Примері

Перед "Депортіво", який за підсумками що завершився чемпіонату Іспанії вилетів до "Сегунди", таки з'явились шанси на порятунок. Все залежить від того, яке рішення буде винесено за гучною "справою Матузалема", повідомляє Eurosport Espa?a.

Як відомо, "Сарагоса" поки що так і не виплатила "Шахтарю" борг в 13 мільйонів євро, і з цієї причини донецький клуб звернувся до ФІФА. Дисциплінарний комітет федерації наклав на арагонців санкції, що в свою чергу спричинило зустрічний позов "Сарагоси" в САС Лозанни.

І якщо тепер швейцарський суд підтвердить правомірність рішення ФІФА, то з "Сарагоси" можуть зняти 6 очок, що автоматично буде означати її виліт з елітного дивізіону і повернення "Депортіво", - відзначає спортивний портал.

Раніше ЗМІ повідомляли, що "Шахтар" і "Сарагоса" домовилися про графік поступової виплати боргів іспанського клубу донецькому протягом 11 місяців. Але пізніше гендиректор донеччан Сергій Палкін спростував цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «"Справа Матузалема" може коштувати "Сарагосі" місця в Примері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути