середа, 14 вересня 2011 17:21

"Сток Сіті" прилетів до Києва без Крауча

"Сток Сіті" прилетів до Києва без Крауча

У середу, 14 вересня, о 14:30 в Борисполі приземлився літак з командою "Сток Сіті" і офіційними особами клубу на борту. Серед футболістів не виявилося двох лідерів команди - Пітера Крауча і Асміра Беговіча.

В аеропорту делегація англійців швидко пройшла всі необхідні митні процедури, отримала багаж і вже менш через годину була біля одного з кращих готелів Києва Хаятт, повідомляє офіційний сайт київського "Динамо".

Наставник "Сток Сіті" Тоні Пьюліс розраховує в грі з Динамо на 18 футболістів:

Воротарі: Неш, Соренсен;

Захисники: Хіггінботам, Хут, Шоукросс, Апсон, Вілкінсон, Шоттон;

Півзахисники: Уїлан, Вілсон, Діао, Пеннант, Уайтхед, Арісменді, Паласіос;

Нападники: Джонс, Уолтерс, Джером.

Як бачимо, в Києві не зіграє найдорожчий гравець, придбаний клубом в літнє трансферне вікно, - нападник Пітер Крауч. Також в завтрашньому матчі проти "Динамо" не візьмуть участь кілька основних футболістів "Сток Сіті" - воротар Беговіч, півзахисники Ділеп, Етерінгтон, нападник Фуллер. Не заявлений на Лігу Європи захисник Вудгейт.

Трохи відпочивши в готелі, головний тренер гостей Тоні Пуліс відправиться на стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського ", де відбудеться регламентна передматчева прес-конференція, початок якої заплановано на 17:15. Слідом за наставником на стадіон прибудуть і його підопічні, де проведуть відкриту перші 15 хвилин для представників ЗМІ тренування (початок о 18:00).

Нагадаємо, що саме домашнім матчем зі "Сток Сіті" 15 вересня "Динамо" розпочне боротьбу у групі Ліги Європи. Також суперниками київського клубу по квартету будуть турецький Бешикташ і ізраїльський Маккабі з Тель-Авіва.

Зараз ви читаєте новину «"Сток Сіті" прилетів до Києва без Крауча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути