субота, 04 грудня 2010 13:47

Талісмани Євро-2012 назвали Славеком і Славком

Талісмани Євро-2012 назвали Славеком і Славком

Сьогодні, 4 грудня, у Києві офіційно стали відомі імена близнюків-талісманів Євро-2012. Більшістю голосів уболівальників "футболістів" назвали Славек і Славко.

За це проголосували 21 816 респондентів (56%). Голосування проходило з моменту їх презентації, яка відбулася 16 листопада. Паралельно представлення імен пройшло у Польщі.

Славек - польський футболіст. Він одягнений в білу футболку та червоні шорти. Славко - український близнюк, який носить жовту футболку та сині шорти. Зачіски обох близнюків також виконані в національних кольорах.

Протягом двох тижнів футбольні вболівальники могли зробити вибір з трьох запропонованих варіантів: Славек та Славко, Семко та Стрімко, Клемек та Ладко. За останні два варіанти проголосували відповідно 11505 (29%) та 5912 (15%) респондентів.

На церемонії були присутні віце-прем'єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, операційний директор УЄФА Events S.A. Мартін Каллен, уповноважений президент УЄФА з питань Євро-2012, член виконкому УЄФА Францішек Лоринець, мери приймаючих міст.

Імена оголосила друг Євро-2012 та відома телеведуча Ольга Фреймут. Ще одним другом чемпіонату став екс-наставник збірної України Олексій Михайличенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Талісмани Євро-2012 назвали Славеком і Славком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути