четвер, 01 березня 2012 08:51

Збірна Англії без Капелло програла Голландії
11

Фото: Reuters

Збірна Англії зуміла відквитати два голи, поступаючись у ході зустрічі, однак не втримала нічию в компенсований час, повідомляє сайт УЄФА.

Англійці проводили свій перший поєдинок під орудою виконуючого обов'язки головного тренера Стюарта Пірса, який прийшов до команди після відставки італійця Фабіо Капелло.

Гра розпочалася неквапливо, обидві команди не поспішали стрімголов кидатися в атаку. Поступово господарі заволоділи ініціативою і саме вони створили перший небезпечний момент, коли після подачі з кутового небезпечного удару головою завдавав Гері Кейхілл. М'яч пролетів поряд із "дев'яткою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У збірної Англії з'явився новий капітан

Ближче до середини тайму більше комбінували вже голландці, однак їхні атаки раз-по-раз розбивалися об щільний і дисциплінований захист суперника. Англійці ж тим часом знову були близькими до успіху. Це Адам Джонсон прорвався правим флангом, технічно прибрав трьох захисників у штрафному і пробив, однак на шляху м'яча став Джон Хейтінга, від якого він і вийшов за лицьову лінію.

До перерви нічого цікавого на полі більше не відбувалося, а голкіпери обох команд відверто нудьгували. Справи пішли більш жваво з початком другої половини. І знову гостро діяли "леви". Ешлі Янг навісив із кутового, а Даніель Старрідж, який наприкінці першої 45-хвилинки замінив Стівена Джеррарда, обіграв на лінії карного майданчика Класа-Яна Хунтелара і пробив, але на місці був Мартен Стекеленбург.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пірс тимчасово замінить Капелло

Та все ж відкрити рахунок цього вечора судилося помаранчевим. На 57-й хвилині Ар'єн Роббен скористався помилкою центральних оборонців, зробив ривок і спрямував м'яч повз воротаря Джо Харта. Не пройшло і двох хвилин, як гості подвоїли свою перевагу. Цього разу ударом головою відзначився Хунтелар - 2:0.

Підопічні Пірса не опустили руки і продовжували йти в атаку, за що врешті-решт були винагороджені. Спочатку на 85-й хвилині різницю в рахунку скоротив Кейхіл, який обіграв у штрафному захисника і пробив у дальній кут, а ще через п'ять хвилин Янг відновив рівновагу, перекинувши м'яч через воротаря після пасу Філа Джоунса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелло залишив збірну Англії

Коли вже здавалося, що поєдинок так і завершиться бойовою нічиєю, своє вагоме слово сказав Роббен. Півзахисник "Баварії" опинився в карному майданчику опонента на другій компенсовані хвилині й блискучим ударом поцілив у кут воріт — 3:2.

Англія - Голландія - 2:3 (0:0, 2:3)

Голи: 0:1 - Роббен (57), 0:2 - Хунтелар (58), 1:2 - Кейхілл (85), 2:2 - Ешлі Янг (90), 2:3 - Роббен (90).

АНГЛІЯ: Джо Харт, Річардс, Кейхілл, Смоллінг (Джонс, 64), Бейнс, Джеррард (Старрідж, 33; Уолкотт, 88), Беррі (Мілнер, 46), Ешлі Янг, Паркер, Джонсон (Даунінг, 61), Уелбек (Ф. Кемпбелл, 80).

ГОЛЛАНДІЯ: Стекеленбург, Хейтінга, Пітерс (Схарс, 46), Матайсен, Буларуз (Флар, 82), Н. де Йонг, Роббен, Кюйт, ван Боммель, Снейдер (Емануелсон, 76), ван Персі (Хунтелар, 46; Л. де Йонг, 63).

Попередження: Річардс (47), Матайсен (74).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії без Капелло програла Голландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути