понеділок, 14 грудня 2009 13:21

Євро-2012 пройде під слоганом "Творимо історію разом"

Євро-2012 пройде під слоганом "Творимо історію разом"

Слоганом Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який відбудеться в Україні та Польщі, стане фраза "Творимо історію разом". Про це було оголошено сьогодні на урочистій церемонії в Києві.

Сьогодні на Михайлівській площі в столиці України представили логотип майбутнього турніру. Він являє собою квітку з трьох пелюсток, одна - у формі футбольного м"яча, друга пелюстка виконана у жовто-синіх кольорах і символізує Україну, третя - біло-червона, символізує Польщу.

Відзначимо, сьогодні на презентації був присутній Президент України Віктор Ющенко, Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, президент УЄФА Мішель Платіні, голова Федерації футболу України Григорій Суркіс, а також представники мерій польських та українських міст, які прийматимуть чемпіонат.

Нагадаємо, 11 грудня виконком УЄФА на засіданні в Португалії прийняв рішення залишити чотирьом українським містам - Києву, Донецьку, Львову та Харкову, право на проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Крім того, ухвалено остаточне рішення про те, що фінал турніру відбудеться в столиці України.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 пройде під слоганом "Творимо історію разом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути