середа, 24 квітня 2024 09:10

24.04.2024 - кому ця дзеркальна дата принесе гроші, любов та успіх

24.04.2024 - кому ця дзеркальна дата принесе гроші, любов та успіх
Дозвольте собі більше мріяти. Цього дня здійснюватимуться усі бажання. Фото: pixabay.com

24 квітня матимемо повню. Цього дня усі проблеми виглядатимуть складнішими, ніж є. Турбуватимуть тривожні сни.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди гостро реагуватимуть на зміни у звичному порядку дня, - говорить астрологиня. - Особливо тривожним буде ранок. Тому найбільш важливі справи краще перенести на вечірню годину. Стане в пригоді критичне мислення. Гарний день для підбиття підсумків роботи за певний період і пошуку слабких місць у проєктах. Беріться за ремонт техніки. Але оновлювати програмове забезпечення не час. Не слід шукати нових знайомств. Люди перш за все бачитимуть ваші недоліки. Пильнуйте за терміном реалізації продуктів. Зросте кількість харчових отруєнь. Невдалий час для початку нового курсу лікування. Відкладіть косметичні процедури. 24.04.2024 - ще одна дзеркальна дата у році. Гроші, любов та успіх вона принесе Левам, Стрільцям, Скорпіонам і Водоліям. Дозвольте собі більше мріяти. Цього дня здійснюватимуться усі бажання".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Боріться за своє місце під сонцем. Працюйте не покладаючи рук. Результат вас приємно здивує. Сплануйте свої витрати до кінця квітня.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вас цікавитиме усе навколо. Це вдалий час для початку навчання і пошуку пригод. Будьте щедрими. Беріть участь у благодійних проектах. Чим більше віддасте, тим більше отримаєте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Особисте життя впливатиме на роботу і ваші плани. Навчіться говорити "ні" партнерам. Вдалий час, аби побороти свої страхи і сумніви. На вас чекають приємні новини і зустрічі із давніми знайомими. Час поглянути правді у вічі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдалий час, аби складати плани на майбутнє. Виникатимуть блискавичні ідеї. Записуйте їх, але не спішіть реалізовувати. Чудово працюватиме інтуїція, але може підвести пам'ять. Занотуйте плани на день, аби нічого не забути.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Наберіться терпіння. Доведеться водночас бути у кількох місцях. Добре пройдуть подорожі, вдалими будуть переговори. День виявиться прибутковим, якщо не проігноруйте пропозицію підзаробити.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Минув період застою. Користуйтеся шансом покращити своє життя. Купувати одяг і техніку краще у середу. Це день перемог та гарних результатів. Не сидіть склавши руки. Беріть участь у конкурсах. Вас помітять, вдасться здобути перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здоровий сніданок: чотири продукти, які не варто їсти вранці

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Повикидайте з дому зайві речі. Звільніть місце для нового. Вдалий час для шопінгу. Можна працювати над проектом, який плануєте запустити у травні. У голові з'являтимуться неймовірні ідеї.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Час реалізовувати творчі плани та активно рухатися вперед. Ініціатива повинна йти від вас. Не втрачайте можливості розширити свій світогляд. Вирушайте у відрядження та в гості до того, кого давно хотіли провідати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

У вас з'явиться багато питань до родичів і коханих. Не звинувачуйте їх у тому, що мало розповідають вам про справи сімейні. Ви самі мало цікавилися, чим живуть кохані і діти.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Краще вестиметься тим, хто має кілька джерел доходів. Будьте уважні до чужих почуттів. Кохані будуть щедрими на компліменти. Не забувайте відповісти взаємністю.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Доля вестиме вас за руку. Будете в потрібний час у потрібному місці. Гроші йтимуть до ваших рук. Втілюйте у життя свої плани, не зважаючи на те, що кажуть інші.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вас постійно підганятимуть на роботі. Але більше встигне той, хто нікуди не поспішатиме. Може надійти пропозиція від колишніх бізнес-партнерів. Зачекайте із вкладанням грошей у чужі проекти.

З 22 по 28 квітня гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво. Відстоюйте власні фінансові інтереси. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть непристойно багатими.

Зараз ви читаєте новину «24.04.2024 - кому ця дзеркальна дата принесе гроші, любов та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути