неділя, 18 вересня 2011 15:45

Кириленко запропонував зробити статтю Тимошенко політичною

Кириленко запропонував зробити статтю Тимошенко політичною

Лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко та перший заступник голови партії Володимир Мойсик пропонують парламенту змінити 364 статтю Кримінального кодексу щодо декриміналізації відповідальності окремих службових осіб.

Відповідний законопроект зареєстрували у Верховній Раді.

"Ми пропонуємо по суті припинити політичні переслідування, які відбуваються в країні, але камуфлюються як судові, - прокоментував Gazeta.ua Кириленко. - У цій поправці мова йде про осіб, які були членами колегіального органу, яким є Кабінет Міністрів. Тобто займали політичні посади".

За словами депутата, в першу чергу мова йде про переслідування Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

"Політичні рішення можуть діставати політичну оцінку, а не ставати підставою для кримінальних переслідувань. Це стосується і влади, і опозиції. Якщо подивитися ширше, ніж у контексті справ Тимошенко і Луценко, депутати різних політичних сил повинні розуміти необхідність ухвалення таких змін до Кримінального кодексу", - зазначив він.

"На сьогоднішній день з голосами є проблема. Я буду закликати до здорового глузду депутатів більшості. Якийсь примарний шанс, що він має місце, лишається", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко запропонував зробити статтю Тимошенко політичною ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути