неділя, 18 вересня 2011 16:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Проти Тимошенко треба відкрити кримінальну справу за іншими статтями - Мороз

Проти Тимошенко треба відкрити кримінальну справу за іншими статтями - Мороз

Проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко треба відкрити кримінальну справу, проте за іншими статтями. Таке міркування висловив екс-голова Верховної Ради України Олександр Мороз під час прес-конференції в Івано-Франківську.

"Жінка у прикидах від Луї Вітон страждає за всіх людей, які не знають, що її прикид на один день коштує 3 квартальні зарплати прем'єр-міністра. А з іншого боку люди в одязі від Версаче вчать її справедливості і добиваються правди. Обиватель дивиться, і це йому цікаво. А до суті ні суд, ні ті, хто добивається правди, не доходять", - вважає головний соціаліст.

"Дуже погано, що колишній прем'єр, ще й жінка, сидить у СІЗО арештована. Ще гірше, що по колишньому прем'єру потрібно відкривати кримінальну справу. Тільки не за цими статтями. І тоді б стало все на місце. І по газу теж. Бо треба підходити не з точки зору обсягів, цін, це все на людей навантаження. Справа ж в іншому. Чому не копнутися, які відкати йшли при цьому, які йшли відкати при рефінансуванні комерційних банків?

Це ж треба уявити: закінчується засідання Кабінету Міністрів, вона йде до журналістів і каже, що прийняли дуже важке і відповідальне рішення – на рефінансування банків виділили 43 мільярди гривень. А в бюджеті вони були закладені? Які наслідки для тих банків, які рефінансували, що дальше? І чому комерційні банки треба рятувати з бюджету? Адже передбачена елементарна процедура: банк - банкрут, майно продали, гроші віддали вкладникам через міжбанківський страховий фонд, винних - в тюрму. Тому не там копають", - наголосив Мороз.

За його словами, 20 років ведеться така практика – відкати на інвестиціях, державних закупках, при поверненні ПДВ.

Зараз ви читаєте новину «Проти Тимошенко треба відкрити кримінальну справу за іншими статтями - Мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути