пʼятниця, 16 вересня 2011 19:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Закони, за якими судять Тимошенко, не повинні існувати - Карл Більдт

Закони, за якими судять Тимошенко, не повинні існувати - Карл Більдт

Судовий процес у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко проводиться за законами, яких немає в інших європейських країнах і які не повинні існувати, якщо Україна хоче йти в Європу. Про це заявив екс-прем'єр-міністр, чинний міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.

"Верховенство права дуже важливо з точки зору євроінтеграції. Ця проблема в Україні є і її треба вирішувати. Одна з цих проблем - судовий розгляд Тимошенко", - сказав він на прес-конференції на 8-й Ялтинській щорічній зустрічі "Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє" в п'ятницю.

Більдт зазначив, що таку позицію він і інші представники ЄС чітко донесли президенту України Віктору Януковичу під час зустрічі з ним у п'ятницю в рамках Ялтинської зустрічі.

Раніше повідомлялося, генеральний секретар Ради Європи Торнбйорн Ягланд сподівається на справедливий судовий процес над екс-прем'єром України Юлією Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Закони, за якими судять Тимошенко, не повинні існувати - Карл Більдт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути