четвер, 15 вересня 2011 13:51

"Сток Сіті" фотографувався біля пам'ятника футболістам "Динамо"

Сьогодні, 15 вересня, київське "Динамо" зіграє перший матч групового етапу Ліги Європи. На стадіоні імені Валерія Лобановського команда Юрія Сьоміна зіграє з англійським "Сток Сіті". Поєдинок розпочнеться о 20:00.

Наставник "гончарів" Тоні П'юліс привіз до Києва 18 футболістів. Найбільшим розчаруванням для журналістів та вболівальників стала відсутність новачка "Сток Сіті" Пітера Крауча.

"Пітер травмувався у матчі проти "Ліверпуля". Інші гравці також мають ушкодження, - заявив П'юліс під час прес-конференції. - У будь-якому випадку, ми будемо грати на перемогу. Нам буде важко, адже "Динамо" грає вдома. Протягом 30 років ми не виступали в єврокубках. Тепер ми хочемо набратися досвіду. Участь у груповому етапі вже є успіхом для нас."

Наставник "гончарів" відзначив, що робить ставку на прем'єр-лігу, а матч з "Динамо" стане підготовкою до поєдинку із "Сандерлендом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сток Сіті" прилетів до Києва без Крауча

На прес-конференцію П'юліс прийшов без гравця своєї команди.

"У нас був важкий переліт, мої футболісти втомилися і зараз сплять у готелі. Але не хвилюйтеся, на тренування вони встигнуть", - пожартував валлійський наставник "Сток Сіті".

Після прес-конференції П'юліс разом зі своїми помічникам і футболістами, які тільки приїхали на стадіон, влаштував фотосесію. "Сток Сіті" сфотографувався біля пам'ятника футболістам київського "Динамо", які загинули в роки Другої світової війни 1941-1945 рр..

"Це не запланована акція. Коли Тоні П'юліс приїхав на стадіон, то відразу зацікавився цим монументом. Наш наставник захотів зробити командну фотографію біля нього. Після тривалої перерви виступів у єврокубках, "гончарі" хочуть набратися нових цікавих вражень," - розповів нам прес-аташе "Сток Сіті".

"Ого, які високі в них футболісти! "Сток Сіті" нагадує нашу "Волинь", - каже хтось із журналістів під час відкритого тренування команди. Через 15 хвилин репортерів просять залишити стадіон.

Додамо, що на офіційному сайті "гончарів" матч відбудеться на Республіканському стадіоні. Також редактори сайту використали стару емблему "Динамо".

Трансляція поєдинку пройде на телеканалі 1+1. Коментуватиме матч Олександр Гливинський.

Зараз ви читаєте новину «"Сток Сіті" фотографувався біля пам'ятника футболістам "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути