четвер, 06 жовтня 2011 16:51

Під МВС "Могильов" збирав гроші на міністерство у кашкет
11

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Під стінами Міністерства внутрішніх справ близько півсотні представників УНА-УНСО, Конгресу українських націоналістів, Української народної партії, "Тризубу" провели  акцію з вимогою відправити у відставку міністра Анатолія Могильова. Мовляв, він не може забезпечити працівникам міліції гідний рівень професійної підготовки та належну матеріально технічну базу.

Пенсію Могильова мітингувальники запропонували віддати родинам загиблих міліціонерів 30 вересня в Одесі. На посаду Могильова вони запропонували призначити мільярдера, нардепа-"регіонала" Ріната Ахметова, щоб фінансував цю структуру.

Також учасники акції запропонували спрямувати 50% хабарів, які отримують міліціонери, на наповнення фонду їхньої зарплати, інші 50% - на утримання спеціального виховально-виправного закладу для хабарників у погонах. 

Юрій Шепетюк, голова київської організації КУН, зазначив, що в міліції є багато чесних людей, але їх ганьблять перевертні у погонах.

"Сьогодні нам подзвонили з Семиполків і повідомили, що на могилі вбитого міліціонера з'явився напис "Собаці - собача смерть". Така от епітафія. Як треба було поводитися з людьми, щоб це написали на могилі? Є багато чесних людей серед міліціонерів, яких ми поважаємо і які дійсно потрібні державі. Але є і перевертні, які ганьблять звання українського міліціонера".

Мітингувальники провели флеш-моб, під час якого один з учасників зображував Могильова.

Інший — міліціонера із пластиковим ножем, який на нього кидався. Після цього "міністр" пройшовся з міліцейським кашкетом по мітингувальниках, просячи матеріальної допомоги для покращення забезпечення МВС. Після цього присутні відправили його у відставку, як профнепридатного.

Мітингувальники передали заяву з вимогами і пропозиціями до МВС.

Зараз ви читаєте новину «Під МВС "Могильов" збирав гроші на міністерство у кашкет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути